* * * NUCh LP1 LP2 Dajmens Call me Josephine * * *


Sera är den hunden som jag tror mig bara kunna få en gång i livet. Hon är snäll, lätthanterlig, lättlärd, glad, positiv och mycket stabil i alla tänkbara miljöer. Tillsammans har vi utmanat hundvärlden i en hel mängd grenar – och lyckats riktigt bra både här och där (se meritlistan).
 

:: Uppfödarens ord om Sera
 

Anledningen till att jag gör ett nytt försök med en valpkull från Sera är främst att jag inte kan tänka mig någon bättre tik att få min egen nästa pudel ifrån, men hon har dessutom många fina kvalitéer som jag hoppas hon kommer att föra vidare.
Jag tänker då på hennes mentala stabilitet (se MH och räddningsprov), hennes arbetsvilja och den svarta färgen som hon ärvt av sin mor, IntNordUch NV-00 Frisitas Call me Madam ”Shari”. Shari är förresten en av Norges mest framgångsrika storpudelveteraner med sitt svårslagna 5-år-i-rad bästa storpudel veteran!
Shari, liksom Sera, höll kamplekar som något av favoritsyssla! ”Bruksrävarna” på hundklubben förvånas när de träffar en pudel med sådan kamplust som Sera, något jag tror hon kan ha ärvt efter sin mor som aldrig släppte något ifrån sig! :-)

« Tillbaka