1-2 juli 2006

...nåja, sommaren har ju börjat vid det här laget, men jag räknar ändå den här tävlingen till vårsäsongen... Sista innan vårt sommaruppehåll blev i allafall tvådagars i Borås - med ännu ett superlopp! Ett sådant där som man inte får uppleva varje gång.....
 

Lördagens resultat blev lite si och så med... på agilitybanan (som ovan)
funderade nog många på om föraren (dvs jag) överhuvudtaget varit på en agilitybana tidigare... det var nog vårt fulaste lopp någonsin!!! ;-)


Jajemän - detta tillhörde också nämnda agilityklass... Jag slarvar
helt enkelt med att visa och Sera går förbi - såklart!!!


Klockrent avhopp! ;-) Funkar inte alls när jag inte kommer tillräckligt
nära A-hindret (låg en tunnel "i vägen" under A:et).


 

...men samtliga slalom satt klockrent igen! Skönt! Just här, i hoppklass 2, var den en riktigt svår slalomingång men pålitliga Sera satte även den! :-)


Om inte om hade varit... hade vi inte fått två rivningar här (som Sera faktiskt inte brukar få!!!) så hade vi blivit trea! kul att veta att våra tider räcker till!


Söndagens agilityklass var lättare än lördagens (som var riktigt svår), men här blev Sera vid ett tillfälle den "Hysterica" som hon tävlar som... vi fick stanna och ta upp kontakten på planen...!! Ändå fick vi endast 2.38 tidsfel! Alltså måste det ändå ha gått snabbt på banan totalt sett! :-)


Sera mitt i hoppet!


Yes - ännu ett lyckat avhopp! *ler*


Fasiken vilken tight utgång från tunneln...!


Detta är startögonblicket i hoppklass 2 på söndagen...


...förutom att jag klantade till mig och var för långt fram vid slalomingången (så att vi fick en vägran) så var detta klassen som var något så otroligt underbar att köra! Vilket lopp! Vilken handling! :-)


Det är verkligen skithäftigt när allt bara sitter... när man har gått banan och den liksom "sitter i benen" när man kör loppet sedan! ...och gör Sofia som hon ska, så sitter Sera som en smäck hela banan runt...!
(samma här förresten - hade vi gått felfritt hade tiden räckt till en 3:e plats!)


« Tillbaka