7 mars 2009

Även om valpklass alltid går som inofficiell klass kändes det lite mer på riktigt idag när det var premiär för Vimsa på SPKs utställning i Borås. Den första inofficiella räknas inte riktigt tycker jag...
 

Det var ju även premiär för mig som utställningsklippare! :-) Hur jag än klippte på Sera så blev det aldrig bra nog - Vimsa verkar ha lättare päls eller nåt, för nu blir det faktiskt inte så pjåkigt längre!! :-) Eller kan man vila sig i form?
 

Frambenen och fronten fick vi till riktigt bra tillslut, men just vänster bakben blev väl sisådär... Klippningen höll ända till klassvinst (valp 6-9) och HP!...fast så har jag ju en toppenfin hund också och allt klär en skönhet heter det ju...!
 

Var små små miniringar... men Vimsa sprang som om hon aldrig gjort annat! Inte en enda gång att hon hoppade mot mig eller försökte bita i kopplet!
Underbara Vims!!
 
Lite ljus bild, men dock... Ett försök till uppställningsbild på hemvägens fikapaus. Hon har redan hunnit bli tufsig i pälsen..! Typiskt!
 
Egentligen håller hon svansen jättebra själv... jag är väl där och petar av gammal vana... Sera behövde alltid lite assistans :-)
Nu ska jag kolla utställningskalendern inför kommande juniorklassdebut!!!

 

« Tillbaka