* * * IntNord Fin UCH NordUV-02 NV -05 Dajmens Black Magic * * *
 
Några ord om Marco från hans ägare Kirsten och Arild Furset:

 

"Da vi i år 2000 bestemte oss for å bytte hunde-rase, hadde Golden Retriever, falt valget på stor puddel. Vi ble opp gjennom årene, sterkt angrepet av ”utstillingsbasillen”, så en ny utstillingshund var det vi ønsket oss. Ble tipset om et kull på Gjøvik, og kontaktet Bente Byrløkken som var oppdretter. Antydet at vi var interessert i utstilling, og da handelen gikk i orden, skulle de plukke ut en egnet valp. Snakk om å treffe blink !!!

Det viste seg snart at Marco hadde et utrolig godt gemytt, og når han etter hvert gjorde det veldig bra i utstillingsringen, var jo vi jublende glade.
Første året, som junior og unghund, var Kirsten og jeg ”elever” på puddel.
”Team” Byrløkken klippet, friserte og handlet, mens vi satt på sidelinjen og lærte.
På NKK Vikingeskipet, ble Marco NORDUV-02.

Før utstillingen på Vikingeskipet 2005 hadde vi bestemt at dette var Marco’s foreløpig siste. (Han skulle nå få være ”bare” hund). Det hadde jo da vært utrolig morsomt om han kunne avslutte sin fantastiske utstillingskarriere med å bli NV-05. Og hva skjer ? Ikke bare blir han NV-05, men går også til topps på Mestvinnerlisten 2005.

Ellers er Marco en utrolig trivelig familiehund, som elsker å ligge på fanget og kose.Han er rolig innomhus, mens han utomhus er mer som en fyrrig hingst.
Til daglig leker han med sin sønn Ahrex, som vi også har, men liker veldig godt å springe sammen med andre hunder, da spesielt tisper.

At vi byttet hunde-rase, har vi aldri angret på. Puddel, (stor selvfølgelig) er mer som folk enn dyr, det er vi helt overbevist om".

« Tillbaka