24 maj 2009

Efter två prova-på-ritter (en -08 och en i år) och en hel del vånda inför det faktum att det var en grind att passera i de längre klasserna, så tog vi mod till oss och anmälde till CR 40 på A9-ritten i Kristinehamn...
 

Precis kommit på plats - groomen Patricia är en klippa från första stund!

 

Hästarna har smyckats med lite mer färg nu... vi har numera gult som "grundfärg" (ni förstår varför lite längre ner...!)

 

Jag och Bandy värmer upp.

 
På väg mot starten! Vi gick ca 5 minuter efter den stora gruppen så att vi med säkerhet kunde ta det i vår egen takt.

 
Patricia skötte kameran, ratten på Landrovern och vår groomning tillsammans med Therese´s mamma.

 
Två av de andra Clear-round-ekipagen!

 
...och här kommer vi till hinkningsplatsen! :-) Martin och jag red i sällskap med Therese och Nurmi som vi träffade på vår första PP-ritt, Billingeritten, förra året.

 
Bandy är så söt och så UNDERBAR kompis ute på distanssträckorna!!!

 
Här är vi på väg mot ankomsttiden. Jag hoppade av knappt 100 meter från grind pga att Bandy markerade på en hov. Det släppte dock omgående för efter 17 min gick vi in i grind för puls och veterinärbesiktning och vi fick rida vidare!

 
Nurmi och Therese genomförde en godkänd Clear-round...

 
...så även Martin och Bento (22 år!). Bara jag, som är så himla rosettokig, missade så retligt på slutklämmen. Bandy var halt vid slutbesiktningen!!!
 
...fast jag var ganska glad ändå! Har ju ändå ridit två sträckor och klarat av allt jox i grinden! :-) ...och sen kom jag på att jag ju precis fått en jättebra anledning till att göra ett nytt försök genom att rida Sydnärke också!!!

 
...och här är slutligen anledningen till att vi väljer allt i gult nu för tiden! Vår transport är lackerad i den läckra färgen och den måste såklart matchas!! ;-)

 

« Tillbaka